Bari Zsidek — Fine Art Wedding Studio

Az élmény

A jegyes és esküvői fotózásról

Tabló fotózások, LinkedIn profilfotó, belépőkártyához egy gyors kép...

A fotózkodás a legtöbbünknek egy kellemetlen élmény: kötelező pózolás, feszengés jellemzi.

NE AGGÓDJATOK! Van erre (is) megoldásom.

01.

HELYSZÍN

Ez csak egy egyszerű séta. A városban, a természetben, vagy bárhol, ahol szívesen jártok.

Ti sétáltok, beszélgettek. Én pedig Veletek megyek, követlek Titeket. Néha megállunk, körbenézni egy-két helyszínen. Csak, ahogy amúgy is tennétek.

A titok

Nem kell semmit tudnotok a modellkedésről, a fotózásról vagy a fényekről. Elég ha önmagatok vagytok. Ez a titka a jó képeknek.

Ha kérek is Tőletek valamit, azok soha nem extrém pózok vagy kicsavart testhelyzetek. Kizárólag a környezettel és egymással fogtok foglalkozni, ahogy egy átlagos napon tennétek.

02.

03.

Megadni az időt.

KLISÉMENTESEN. ŐSZINTÉN.

Természetesen fontos, hogy "egymásra hangolódjunk", hiszen akkor születnek a legcsodálatosabb fényképek. Ezért fontos, hogy 2 órával számoljunk legalább a családi / portré / páros fotózásoknál, valamint esküvő előtt egy jegyes fotózást is készítsünk

Csak Autentikusan! így lesznek a képek időtállóan emlékezetesek.

Mindenre, ami miatt feszengenétek, nemet kell mondani.

Nincs értelme elmenni kirándulni a hegyek közé, ha amúgy nem szerettek kirándulni járni. Hiszen akkor csak egy kellemetlen élmény lesz: a bogarak/rovarok, a csalán, a bokrok, amiken keresztül vágunk. Minden legyen olyan - a ruha, a helyszín - amit amúgy is választanátok. Nem attól lesz valami epik, vagy instagram-pozitív, hogy benne van a "Top 10 jegyes / esküvői fotózás" cikkben. A kertetekben vagy a lakásotokban is szuper fotók készülhetnek.

04.

05.

Ami a legfontosabb!

BE YOURSELF!

Amire szükség van:

Ti Ketten és a Jó Fények.

Az esküvői szolgáltatásaimat teljesen Rátok szabom! Nincsenek előre meghatározott csomagjaim, nincsen limitálva az átadandó képek száma, nincs semmi, ami megkötne Titeket. Esküvői fotózás Rólatok, Nektek.

MÉG TÖBB

EMAIL, telefon

FEDEZD FEL